Eksempler:

Uanset hvilken analyse der udføres, skal man igennem disse 6 trin:

1. Behov/krav for information
2. Udarbejdelse af spørgsmål
3. Datafangst
4. Databehandling
5. Rapport
6. Fremlæggelse

DeskTopSurvey understøtter disse processer således:

1. Behov/krav for information

I modsætning til de fleste af vores konkurrenter, er DeskTopSurvey bygget af og til et analyseinstitut (se profil). Vi har derfor adgang til de dygtigste eksperter og projektlederer på markedet. Deres viden stiller vi til rådighed, både gennem de bøger og hæfter som følger med køb af DeskTopSurvey, men også som direkte sparrings-partnere.

2. Udarbejdelse af spørgsmål

DeskTopSurvey indeholder et omfattende bibliotek af professionelt udarbejdede spørgeskemaer, samt en spørgsmålsdatabase med mere end 1500 spørgsmål (på 5 sprog - 7500 i alt). Databasen kan frit benyttes, og der er avancerede søgemuligheder, som sikrer at du finder netop den hjælp du har brug for. Alle spørgeskemaer må redigeres og benyttes frit.

3. Datafangst

Alle former for datafangst er understøttet af DeskTopSurvey:

  • On-line spørgeskemaer/Internet analyser
  • Telefon interviews (CATI)
  • Postale spørgeskemaer (via papir og post)
  • Personlige interviews (via PDA/Mobiltelefon)
  • Fokusgrupper/dybdeinterviews

4. Databehandling

DeskTopSurvey er et af de mest fleksible systemer, når det drejer sig om databehandling. Alt er bygget som lego-klodser og kan skilles og sammensættes efter behov. En af de helt unikke muligheder er kodning af de åbne tekst besvarede spørgsmål, så man efterfølgende kan lave statistik over udfaldene.
(se funktionsliste)

5. Rapport

Ingen andre systemer kommer i nærheden af DeskTopSurvey når det drejer sig om at lave spændende og let forståelige rapporter. Alt er peg og klik. Genbrug af indstillinger og opstillinger gør, at det er nemt at lave sit helt eget "look and feel" og i modsætning til online systemer er hastigheden og fleksibiliteten helt i top.

6. Fremlæggelse


Direkte eksport til PowerPoint, samt interaktive rapporter, gør det til en smal sag at lave effektive og overbevisende præsentationer af analyseresultaterne.

Med de meget brugervenlige interaktive grafer, kan man nemt og hurtigt klikke det rigtige segment frem, eller for den sags skyld klikke sig helt ned på det enkelte spørgeskema.
(se demo)


Se flere eksempler ved at klikke på menupunkterne til venstre.

MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk