Produktbeskrivelse:

Gør det selv analyser:

DeskTopSurvey er et "gør det selv" analysesystem, der har indbygget samtlige værktøjer man har brug for til at udføre alle former for analyser, for eksempel:
 • Kundetilfredshedsanalyse
 • Konkurrentanalyse
 • Medarbejdertilfredshedsanalyse
 • Trivselsmålinger
 • Stress test
 • Markedsanalyser
 • Kendskabsanalyser
 • APV (ArbejdsPladsVurderinger)
 • Kompetencetest
 • Kursusevalueringer
 • 360 graders analyser
 • og mange flere..

DesktopSurvey gør alle disse analyser nemme at gøre selv og til en brøkdel af hvad det ville koste, at hyre et analysebureau til jobbet:

DeskTopSurvey er ikke kun On-line spørgeskemaer, men også et fuldt datafangst system, der både kan importere fra databaser, samt elektronisk aflæse skriftlige spørgeskemaer via indscanning.

Her er hvordan:

Professionelle spørgeskema:

Du kan selv designe dine spørgeskemaer som du vil. Udover denne mulighed har DesktopSurvey programmet har indbygget en lang række professionelt udarbejde spørgeskemaer. Der er adgang til et stort bibliotek af færdige spørgeskemaer samt en spørgsmåls database med mere end 1500 spørgsmål (oven i købet på 5 sprog). se mere

Analyse - Rådgivning:

DeskTopSurvey er udviklet af folk med stor analyseerfaring, og hele vores ekspertise kan du trække på, via vores forskelle hjælpe funktioner. Vi afholder i samarbejde med vores søsterselskab - Analysegruppen A/S - jævnligt seminarer og spændende kurser. Der er også mulighed for at hyre din egen projektleder, som kan hjælpe hvis I har brug for professionel input.

WhatYouSeeIsWhatYouGet

DesktopSurvey programmet har ingen snørklede underskærme eller indviklede tastetryk, det er simpelthen ”peg og klik”. Vil du ændre en overskrift på spørgeskemaet, så stiller du dig på den og laver din ændring direkte på skærmen.

Færdige rapporter:

Der er 3 måder du kan lave rapport på i DeskTopSurvey:

1. Autogenereret. Du vælger hvilke sider du ønsker, og rapporten sættes automatisk op, direkte i printvenligt format eller eksporteret til pdf, Excel eller Word. Se her

2. Interaktiv Viewer. Lynhurtig adgang til alle data i analysen, illustreret på nøjagtig den måde du ønsker. Du kan så sætte de enkelte grafer og tabeller ind i alle andre dokumenter, og på den måde lave en slagkraftig konklusion, illustreret med de resultater analysen viser. Se mere (video 3:00)

3. Rapport generatoren. DeskTopSurvey har indbygget en fuld rapportgenerator, der på en enkel måde kan bygge nøjagtig den rapport du ønsker, og så kan denne rapport model være skabelon for dele af analysen. Denne funktion er i sær nyttig hvis man skal lave afdelingsrapporter eller delrapporter.

For alle vores rapport muligheder gælder det, at de kan gemmes i gængse formater (pdf, word, excel) så du nemt kan dele/videresende dine resultater til andre.

Se en fuld funktionsliste her

Oplæringstid:

DesktopSurvey programmet er så brugervenligt at det for en normal Windows-bruger tager mindre end 30 minutter at gøre sig familiær med programmet.

Praktisk værktøj:

Programmet er ikke et avanceret statistik program, men et praktisk værktøj til at lave gode og overskuelige analyse-rapporter. Vel og mærke med mindst muligt besvær.

Se eksempler på rapporter her
eller
bestil yderligere materiale her

MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk