APV (ArbejdsPladsVurdering)

Når du køber DeskTopSurvey, får du uden beregning adgang til vores omfattende spørgeskema bibliotek, som blandt andet indeholder samtlige af Arbejdstilsynet anbefalede APV skemaer.

Fremgangsmåden er typisk:

Afdækning af behov
Vi holder et møde, hvor vi afdækker hvilke arbejdsområder der eksisterer i virksomheden, og dermed hvilke spørgeskemaer der skal bruges. Spørgeskemaerne tilrettes til at passe præcist til Jeres behov, og samtidig opfylde lovens krav.

Udsendelse eller datafangst
Mange ArbejdsPladsVurderinger laves i dag via Web-baserede spørgeskemaer, og med DeskTopSurvey er det nemt at udsende invitationer, og samle svar ind via internettet. De medarbejdere der ikke har skærm adgang, nåes via et omdelt spørgeskema.

Reminder/Rykker
Når deadline for besvarelsen af spørgeskemaet nærmer sig, kan man med fordel udsende en reminder. Det er naturligvis kun dem der IKKE har svaret der får denne.

Databehandling
En af de helt store fordele ved DeskTopSurvey er, at man kan samkøre data fra sine øvrige systemer (personalesystem), direkte ind på skemaet. Anciennitet, køn, alder, afdeling er nogle få eksempler på værdifulde data, der når de er påført skemaet, giver en utrolig dybde i resultaterne.

Handlingsplan og rapport opsætning
DeskTopSurvey kan nemt og hurtigt identificere hvor mange (samt hvem) der har problemer med arbejdsmiljøet. Der udarbejdes en handleplan for hver enkelt situation. Endvidere opstilles en rapport over hvorledes virksomheden generelt klarer sig på arbejdsmiljø. Vi har mere end 20 års erfaring med området, og har en omfattende resultatdatabase, som man kan benchmarke din virksomhed op i mod.

Fordelene ved DeskTopSurvey(DTS) til brug for APV målinger er mange:

  • Som det eneste system på markedet, kan DTS aflæse skriftlige spørgeskemaer (via en scanner) og dermed slipper du for at indtaste de medarbejderes skemaer, som ikke har elektronisk adgang.
  • I DTS vælger du om du ønsker at formulere dine spørgsmål selv, eller om du vil bruge den omfattende spørgsmålsdatabase (1500+ spørgsmål) den indbyggede Wizard eller om du simpelhen kan bruge et af de professionelt udarbejdede spørgeskemaer der følger med. Se eksempler her
  • DeskTopSurvey har en avanceret og nem rapport opsætning, som i løbet af 5 minutter kan skabe illustrerede og let læselige analyserapporter. Envidere kan DTS udbygges med dashboads, se mere her

Ring og få en snak med Carsten Heinmann på 8680 3477 eller udfyld nedenstående så kontakter vi dig:

Firma navn:
 
Navn:  
Telefon:  
Email adresse:
 
Spørgsmål eller kommentarer:  
     
   

eller:

Book en uforpligtende præsentation her.

MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk